Translate

Hae tästä blogista

keskiviikko 19. tammikuuta 2022

Videoaiheita kaivataan

Edellisen blogin aikana videoiden julkaiseminen oli paljolti kissavideoiden varassa. Omia kissojani ja niiden touhuja oli kiva kuvata. Tällä hetkellä kissoista on jäljellä enää Ukko, joten videoita hänestä tulee enää harvakseen, hän kun käy jo 14 vuottaan. Sen sijaan voisi olla mahdollista tehdä lyhyitä videoita muista aiheista blogin aihealueiden puitteissa. Hieman videoiden aihealueita kaventaa se, etten ole halukas kuvaamaan niin, että kuvauksen kohde olisi joku ihminen. En minä eikä kukaan muukaan. Eli videoiden aiheena tulisi olla jokin tekeminen, jonka yksityiskohtiin keskityttäisiin. Tai paikka, tapahtuma, luonto jne.
Kertokaa kommentteihin mielipiteitänne ja toivomuksianne, leveällä pensselillä tai yksityiskohtaisemmin. Se kiinnostaa minua.

Laitetaan nyt tähän loppuun julkaisemistani kissavideoista se kaikkein eniten katselukertoja saanut eli Ukon jumppahetki.



In my earlier blog I published mainly videos of my cats. Now that I have only one cat left and he will be 14 this year, catvideos are scarce. This is an opportunity for me to publish videos of other themes and activities too as long as they agree with my topics. That's why I'm asking from you suggestions for videos I should make for this blog. Please in comments write your suggestions and opinions of what kind of videos should I make in the future.

Kristiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on tervetullut :)